Volg ons:

Bedrijfsovername en due diligence

Home Bedrijfsovername en due diligence

Bedrijfsovername

Overweegt u uw onderneming te verkopen of wilt u juist een onderneming overnemen, dan is een due diligence ofwel een boekenonderzoek absoluut aan te raden. Het due diligence is het onderzoek dat meestal plaatsvindt bij bedrijfsovernames en outsourcing. De overnemende partij zal zich ervan willen overtuigen dat er geen kat in de zak wordt gekocht en daartoe een al dan niet uitgebreid boekenonderzoek laten verrichten. Ook zal onderzocht worden of er geen juridische, fiscale of andere problemen zijn. Door een due diligence onderzoek kan ook de waarde van het over te nemen bedrijf beter worden bepaald.

Due diligence

Er zijn verschillende due diligences, zoals financial (financiële) en legal audits (fiscale en/of juridische) maar ook risk-, vendor- en insurance-due diligences. Een employee benefits due diligence onderzoekt welke toezeggingen aan de medewerkers zijn gedaan, hoe deze toezeggingen zijn verzekerd, welke risico’s de onderneming nog kunnen bedreigen en hoe deze kunnen worden geëlimineerd. Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van employee benefits due diligences, leveren de rapportages binnen de afgesproken termijnen en desgewenst in het Engels.

Persoonlijke contact

Persoonlijke contact

Wij hechten veel aan persoonlijke contact en zijn daarom altijd bereikbaar voor vragen, advies of een afspraak.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Voor eerlijke en scherpe tarieven regelen wij de complete boekhouding, zodat u gewoon kunt focussen op uw onderneming

Overzicht

Overzicht

Krijg weer een complete overzicht in uw eigen financiële administratie, zodat u weer inzicht heeft in uw actuele cijfers.

Hieronder staat wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Starters

Zogenaamde ‘starters’ helpen wij op weg met raad en daad. Dat kan variëren van nuttige tips tot en met het opzetten van een goede administratie. Omdat wij bij de meeste van onze ‘starters’ zien dat met name het eerste jaar het moeilijkste is, hebben wij speciaal voor deze groep een aantrekkelijke starterskorting ontwikkeld. Deze korting komt erop neer dat wij gedurende het eerste jaar 50% korting verlenen op de gebruikelijke tarieven. In het tweede jaar verlenen wij een korting van 25%.

Kleine ondernemers en ZZP'ers

Wij kunnen putten uit jarenlange ervaring verkregen bij accountantskantoren, actuariële adviesbureaus en de belastingdienst. Hierdoor weten wij precies wat een ondernemer of zzp’er van zijn boekhouder / adviseur verlangt. Met name de kleine ondernemer heeft vaak geen tijd om de administratie bij te houden. Uitbesteden is dan verstandig, met alle voordelen van dien: voorkomen van latere problemen en op vrijwel elk gewenst moment inzicht in de financiële gang van zaken.

Particulieren

Ook doen wij particulieren. Wij verzorgen uw belastingaangifte en zo nodig ook de bezwaarschriften. Voor particulieren geldt dat wij de aangifte bij u thuis opstellen. Dit heeft als voordeel dat ontbrekende gegevens alsnog snel beschikbaar zijn. Mocht u niet precies weten welke gegevens u allemaal nodig heeft om een goede aangifte te doen, dan kunt u via het Contact-formulier een lijst bij ons opvragen. Afspraak kan doordeweeks zowel overdag als in de avond.

Contact

  Hulp nodig?

  Neem gerust contact met ons op.
  Wij reageren zo snel mogelijk!

  eddie@hesan.nl
  0299 - 648 635

  Nieuwsbrief

  Meld u nu aan!

  Call Now Button