Volg ons:

Pensioenen en verzekeringen

Home Pensioenen en verzekeringen

Pensioenen

Pensioen is al niet makkelijk te doorgronden en met alle aandacht in de pers over pensioenfondsen, (te lage) dekkingsgraden, pensioenkortingen en stijgende pensioenpremies wordt het er niet makkelijker op.
Ook als u van baan verandert en zich afvraagt wat waardeoverdracht inhoudt, wat het kost en wat het oplevert, heeft u in de regel meer vragen dan antwoorden. Heeft u een pensioenregeling voor uw medewerker(s) getroffen en wel eens een medewerker in dienst genomen die vervolgens zijn pensioen liet overdragen, de zogenaamde waardeoverdracht? Grote kans dat u geconfronteerd werd met forse, aanvullende pensioenkosten. Al voor of tijdens de sollicitatiefase berekenen wij de aanvullende pensioen koopsom zodat u daar tijdig rekening mee kunt houden.

Verzekeringen

Vrijwel iedere onderneming wil bepaalde risico’s liever niet in huis houden. In bepaalde gevallen is een onderneming zelfs verplicht om bepaalde risico’s extern te verzekeren. Verzekeraars zijn bereid om tegen een vergoeding en bepaalde voorwaarden die risico’s over te nemen. Het vereist deskundigheid en kennis van de verzekeringsmarkt om per risico de scherpste verzekeringspremie en de beste voorwaarden voor de onderneming te bedingen. Verzekeringsmakelaars en actuariële buro’s vervullen hier een belangrijke rol. Wij brengen u in contact met gerenommeerde partijen.

Persoonlijke contact

Persoonlijke contact

Wij hechten veel aan persoonlijke contact en zijn daarom altijd bereikbaar voor vragen, advies of een afspraak.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Voor eerlijke en scherpe tarieven regelen wij de complete boekhouding, zodat u gewoon kunt focussen op uw onderneming

Overzicht

Overzicht

Krijg weer een complete overzicht in uw eigen financiële administratie, zodat u weer inzicht heeft in uw actuele cijfers.

Hieronder staat wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Starters

Zogenaamde ‘starters’ helpen wij op weg met raad en daad. Dat kan variëren van nuttige tips tot en met het opzetten van een goede administratie. Omdat wij bij de meeste van onze ‘starters’ zien dat met name het eerste jaar het moeilijkste is, hebben wij speciaal voor deze groep een aantrekkelijke starterskorting ontwikkeld. Deze korting komt erop neer dat wij gedurende het eerste jaar 50% korting verlenen op de gebruikelijke tarieven. In het tweede jaar verlenen wij een korting van 25%.

Kleine ondernemers en ZZP'ers

Wij kunnen putten uit jarenlange ervaring verkregen bij accountantskantoren, actuariële adviesbureaus en de belastingdienst. Hierdoor weten wij precies wat een ondernemer of zzp’er van zijn boekhouder / adviseur verlangt. Met name de kleine ondernemer heeft vaak geen tijd om de administratie bij te houden. Uitbesteden is dan verstandig, met alle voordelen van dien: voorkomen van latere problemen en op vrijwel elk gewenst moment inzicht in de financiële gang van zaken.

Particulieren

Ook doen wij particulieren. Wij verzorgen uw belastingaangifte en zo nodig ook de bezwaarschriften. Voor particulieren geldt dat wij de aangifte bij u thuis opstellen. Dit heeft als voordeel dat ontbrekende gegevens alsnog snel beschikbaar zijn. Mocht u niet precies weten welke gegevens u allemaal nodig heeft om een goede aangifte te doen, dan kunt u via het Contact-formulier een lijst bij ons opvragen. Afspraak kan doordeweeks zowel overdag als in de avond.

Contact

  Hulp nodig?

  Neem gerust contact met ons op.
  Wij reageren zo snel mogelijk!

  eddie@hesan.nl
  0299 - 648 635

  Nieuwsbrief

  Meld u nu aan!

  Call Now Button