Volg ons:

Veelgestelde vragen

Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Ik ben een ondernemer. Heb ik wel een administratiekantoor nodig?

Ja, want ook ondernemers hebben een financiële administratie en zijn belasting verschuldigd. Juist voor eenmanszaken zijn veel fiscale voordelen weggelegd. Maar die moet u dan wél kennen. Het in de arm nemen van een administratiekantoor kunt u zien als een waardevolle investering: Hesan zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kunnen we u helpen bij het efficiënter verwerken van uw administratie.

Wat vindt de Belastingdienst ervan dat ik een administratiekantoor heb?

Als ondernemer kunt u ervan uitgaan dat de Belastingdienst meer vertrouwen heeft in een aangifte die is ingevuld door een administratiekantoor, dan in een aangifte van de ondernemer zelf. Niet alleen is de kans op controle door de Belastingdienst kleiner als een administratiekantoor uw belastingzaken regelt, u hoeft zich er ook geen zorgen meer om te maken.

Werkt Hesan met vaste prijsafspraken of op uurbasis?

Wij werken met prijsafspraken of op uurbasis. Net zoals u wenst. Als u met vaste prijsafspraken werkt dan heeft dat als voordeel dat u nooit voor verrassingen komt te staan. En werkt u liever op uurbasis omdat de werkzaamheden per maand nogal kunnen variëren, dan is dat ook prima.

Welke eenmalige gegevens moet ik aanleveren voor het opstarten van mijn boekhouding?

Wij vragen alle benodigde gegevens van u op, zodat het u weinig tijd en moeite kost. U ontvangt van ons een overstapformulier waar alle gegevens en documenten in staan die wij van u nodig hebben. Met deze informatie kunnen wij binnen 48 uur aan de slag met uw boekhouding. Indien u dit wenst nemen wij contact op met uw huidige administrateur of accountant, om uw gegevens naadloos aan te sluiten.

Hoe en wanneer kan ik mijn cijfers zien?

U ontvangt iedere maand een rapportage met uw financiële cijfers en openstaande posten van de maand ervoor. Hierdoor kunt u als ondernemer altijd worden geïnformeerd over de financiële positie van uw bedrijf. Via de online portal heeft u altijd online inzicht in de door u geüploade boekingsstukken en kunt u oude documenten indien nodig inzien.

Kan ik bellen/ mailen met vragen over mijn administratie en hoe snel mag ik een antwoord verwachten?

Overstappen kan op ieder moment. Als u beslist om klant te worden bij Vabru, ontvangt u van ons een overstapformulier met de gegevens die wij nodig hebben. Hiermee wordt veilig gesteld dat de administratie naadloos aansluit bij uw behoefte. Indien u wenst kunnen wij het proces afstemmen met uw bestaande accountant of eerdere administrateur. Met bovenstaande informatie kunnen wij binnen 48 uur met uw administratie aan de slag.

Werken jullie alleen met ondernemers?

Nee, ook particuliere klanten zijn bij ons welkom.

Contact

    Call Now Button